Cecil Coworking

Skräddarsydd coworking
efter dina behov

På Cecil Coworking står den personliga servicen i fokus. Det innebär inte bara att de praktiska bitarna fungerar sömlöst från dag ett eller att en god kopp kaffe alltid finns inom räckhåll. För oss handlar service först och främst om att lära känna våra medlemmar och deras specifika behov, önskemål och värderingar – för att kunna skapa en unik lösning för varje företag. Därför börjar vi alltid med en personlig intervju när det är dags för en ny medlem att flytta in.

Mer om cecil coworking

Vårt erbjudande

Arbetsplatser, kontor 
och möten i hjärtat av Bibliotekstan

Cecil Coworking erbjuder arbetsplatser i ett attraktivt läge, en förstklassig service och ett professionellt nätverk. Med plats för 300 medlemmar i ett av Stockholms mest livfulla områden kan vi erbjuda flexibla, delade kontorslösningar som sätter guldkant på arbetslivets alla komponenter.

I Bibliotekstan finns allt från smidiga kommunikationer och ett myller om lunchrestauranger, till flera av Stockholms bästa scener, träningsmöjligheter samt närhet till både parker och vatten.

Medlemskap och arbetsplatser

Nyheter från
Cecil Coworking

2023-03-14

”På Cecil har vi en plats där vi kan landa”

Anna Reuterskiöld är en av två grundare till nystartade fastighetsinvesteringsbolaget Atell. På Cecil värdesätter hon arbetsron och imponeras över den höga servicenivån.

2023-02-15

”Allt fler uppskattar flexibiliteten med delningstjänster”

Mindre koldioxidutsläpp och större flexibilitet – nu har Cecils medlemmar möjlighet att testa bildelningstjänsten Volvo On Demand till ett förmånligare pris.  

2023-01-16

Dagens lunch är tillbaka

Efter ett uppehåll under jul och nyår har vi återigen börjat servera våra omtyckta luncher signerade vår kock Pelle Ericsson.  

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns på info@cecilcoworking.se och 08–762 94 00 för att svara på dina frågor eller funderingar. Fyll annars i formuläret nedan så hör vi av oss så snart som möjligt.

Mahlin Gruseus, Operations manager
Cecilia Sterner, Förvaltningschef Cecil Coworking