DET HANDLAR
OM detaljerna

Den där detaljen som sätter guldkant på arbetsplatsen ser olika ut för oss alla. För några handlar det om läget och att ha närhet till city, för andra om att dekorera skrivbordet med blommande pioner. Därför lämnar vi på Cecil ingen detalj åt slumpen – vare sig det gäller ett inredningsbeslut på ett enskilt kontor eller val av lunchrestaurang att inleda samarbete med.

Hitta ett 
medlemskap som 
passar dig

Våra lokaler är flexibla och går att skräddarsy efter just ditt företags behov. Välj mellan loungeplats, eget skrivbord eller ett helt eget kontor – och skala enkelt upp och ner om era förutsättningar skulle förändras. Självklart finns även ett stort antal förmåner som alla våra medlemmar har tillgång till.

Loungemedlem

Som loungemedlem på Cecil får du obegränsad tillgång till alla delade utrymmen. Här arbetar du i öppna landskap med varierad möblering – allt från sköna soffgrupper till aktivitetsbaserade ytor med ergonomiska arbetsplatser. Välj den arbetsmiljö som passar dig bäst för stunden, helt enkelt.

Eget skrivbord

Ett medlemskap för dig som utöver de gemensamma ytorna vill ha en egen plats att komma tillbaka till. Förutom ditt skrivbord får du också tillgång till en låsbar hurts och en ergonomisk kontorsstol.

Eget kontor

För dig som vill ha ett privat utrymme för att kunna arbeta fokuserat och ostört finns ett stort antal avskilda kontorslokaler i varierande storlek. Kontoren är fullt utrustade med ergonomiska arbetsplatser och varje rum för fyra personer och uppåt har även egen skärm med smidig uppkoppling. Självklart har du som medlem med eget kontor även tillgång till alla våra gemensamma ytor.

För alla medlemmar

Förstklassig service

Som medlem hos Cecil har du tillgång till våra lokaler dygnet runt. Receptionen är bemannad helgfria vardagar mellan 07:30 och 18:00. Under den tiden hjälper vår drivna personal dig med stort och smått – så att du kan fokusera på det du gör bäst

Konferensrum

På Cecil finns tio bokningsbara konferensrum med plats för 3-35 personer. Varje rum är noggrant inredda och fullt utrustade med den senaste tekniken. Som medlem har du alltid 30% rabatt när du bokar något av våra konferensrum.

Events

Hos Cecil kan du delta i spännande och utvecklande events. Vi anordnar både nätverksaktiviteter och AWs så att du kan lära känna de andra medlemmarna – så håll utkik efter nästa event!

Cykelrum och dusch

För dig som cyklar till jobbet finns ett säkert cykelrum som hålls låst. Precis intill finns omklädnings- och duschrum för att underlätta såväl cykelpendling som träning. Det finns också möjlighet att låna en cykel under dagen.

Garage

På Cecil har vi ett samarbetsavtal med NK Parkering. Parkeringshuset är alltid bemannat och bevakat för bästa möjliga service och säkerhet.

Mat och dryck

Hos oss har du alltid fri tillgång till kaffe, te och frukt. För en bra start på dagen bjuder vi också på en god och hälsosam frukost varje morgon. I vårt loungecafé hittar du lunch och fika och i medlemsappen kan du även beställa mat och dryck till dina möten. Dessutom hittar du ett fullt utrustat pentry för medhavd mat på varje våningsplan

Telefonrum

Alla medlemmar har fri tillgång till ett antal mindre, ej bokningsbara rum för digitala möten och samtal. Telefonrummen är fullt utrustade med allt som behövs för att möjliggöra sömlösa möten.

Träning och hälsa

Vi vill att våra medlemmar ska trivas och må bra på jobbet. Därför erbjuder vi tillgång till massör och naprapat samt gemensamma träningsaktiviteter som till exempel löpning och yoga.

Internet och utskrifter

Alla medlemmar har såklart tillgång till WiFi på hela anläggningen samt fria och säkra utskrifter.

Gå en digital visning

Intresseanmälan

Visning eller frågor 
om våra lokaler