Skräddarsy konferensen
på Cecil Coworking

En konferens på Cecil Coworking bjuder på mer än stilrena lokaler – bryt av mötena med löparklasser, matlagningskurser på Eataly eller padel på NK:s tak. Med hjälp av personalen på Cecil skräddarsys konferensen efter vad som passar just ert företag.

Det personliga mötet

Att byta arbetsmiljö då och då kan vara bra för både inspirationen och motivationen. Boka in nästa konferens i våra nyrenoverade lokaler på Norrlandsgatan. Vi har tio rum med plats för 2-35 personer och är alla noggrant inredda och fullt utrustade med den senaste tekniken.

Med hjälp av personalen på Cecil skräddarsys konferensen efter vad som passar just ert företag. Konferensrummen bokas antingen per timme, som hel- eller halvdag.

Vi erbjuder även en god och hälsosam frukost och lunch. Givetvis serveras också kaffe, te och vatten.

Välkommen med din bokning!

Våra konferensrum

Hos oss finns ett konferensrum för alla tillfällen.  Alla rummen är personligt inredda, från mysiga och ombonade mötesrummet ”Sickan” på 13 m2, till ”Ivar” på hela 79 m2.

Ivar är vårt mest flexibla rum för konferens. På hela 79 kvm kan du antingen ha styrelsesittning för 26 personer, biosittning för 35 personer eller varför inte välja den möbleringen som passar er bäst.

Alla våra konferensrum är fullt utrustade med den senaste tekniken för att underlätta era möten.  Utrustning som ingår är bl.a. 75 tums skärmar, kameror, mikrofoner och whiteboards.

Våra konferensrum

Vi har tänkt på det lilla och det stora

Vi erbjuder en helhetslösning för er konferens vad gäller, teknik, rum, mat och personlig service. Vi tillgodoser dina behov efter det du önskar och efter vad som ger er den bästa möjligheten till ett lyckat möte.

Mat & dryck

Starta morgonen med en hälsosam och god frukost.  Efter det dukar vi upp lunch i ljusgården, eller på vår fina uteplats i den lummiga och härliga trädgården.

På eftermiddagen kanske en energikick behövs, kanske en rawboll och vår egengjorda granola. Kaffe & te ingår alltid i er lokal.

Heldagspaket
Frukost - Surdegsfralla med ost och grönsaker, dagens hälsosamma smoothie och en rawfood boll med nötter och kakao

Lunch - Dagens rätt, serveras med surdegsbröd, smör och sallad

Eftermiddagsfika - Yoghurt med Cecils granola och dagens bakverk

Halvdagspaket
Välj mellan förmiddagsfika eller eftermiddagsfika.

Ljusgården

Boka ljusgården i hjärtat av Cecil till din after work och eller till ditt mingel.

Aktiviteter

Varför inte boka in en härlig vinprovning eller en inspirerande konstvandring hos oss på Cecil?  Kanske vill ni starta dagen med en springskola ledd av löparcoachen Beatrice Lundell? Bryta av med en padelmatch på NK Padel & Social by Ascaro eller avsluta konferensen med matlagningskurs på Eataly?

Vi hjälper er att hitta det som passar er bäst.

Kontakta oss

Boka din konferens
på Cecil Coworking

Vi finns på info@cecilcoworking.se och 08–762 94 00 för att svara på dina frågor eller funderingar. Fyll annars i formuläret nedan så hör vi av oss så snart som möjligt.