Skräddarsy konferensen
på Cecil Coworking

En konferens på Cecil Coworking bjuder på mer än stilrena lokaler – bryt av mötet med en social aktivitet som till exempel en löparklass eller padel på NK:s tak. Njut av en lunch i vår egen bistro eller ett trevligt mingel i ljusgården. Med hjälp av personalen på Cecil skräddarsys konferensen efter vad som passar just ert företag.

Det personliga mötet

Att byta arbetsmiljö då och då kan vara bra för både inspirationen och motivationen. Boka in nästa konferens i våra representativa lokaler på Norrlandsgatan. Vi har tio rum med plats för 2-50 personer och är alla noggrant inredda och fullt utrustade med den senaste tekniken.

Med hjälp av personalen på Cecil skräddarsys konferensen efter vad som passar just ert företag. Konferensrummen bokas antingen per timme, som hel- eller halvdag.

Vi erbjuder även en god och varierad frukost och lunch, signerad vår egen kock. Givetvis serveras också kaffe, te och vatten.

Välkommen med din bokning!

Våra konferensrum

Hos oss finns ett konferensrum för alla tillfällen.  Alla rummen är personligt inredda, från mysiga och ombonade mötesrummet ”Sickan” på 13 m2, till ”Ivar” på hela 79 m2.

Ivar är vårt mest flexibla rum för konferens. På hela 79 kvm kan du antingen ha styrelsesittning för 26 personer, biosittning för 50 personer eller varför inte välja den möbleringen som passar er bäst.

Alla våra konferensrum är fullt utrustade med den senaste tekniken för att underlätta era möten.  Utrustning som ingår är bl.a. 75 tums skärmar, kameror, mikrofoner och whiteboards.

Våra konferensrum

Vi har tänkt på det lilla och det stora

Vi erbjuder en helhetslösning för er konferens med modern teknik, inspirerande rum, kockens nylagade mat och vår personliga service. Med andra ord, vi skräddarsyr er konferens efter det ni önskar.

Mat & dryck

Starta morgonen med en god frukost. Till lunch dukar upp en nylagad lunch av vår egen kock i bistron.

På eftermiddagen serveras fika som ni vid fint väder kan njuta av på vår lummiga innergård. Kaffe & te ingår alltid i vårt konferenserbjudnande.

Heldagspaket
Frukost - Frukosten varieras och kan till exempel vara en surdegsfralla tillsammans med dagens hälsosamma smoothie och en rawfood boll.

Lunch - Dagens rätt, serveras med surdegsbröd, smör och sallad.

Eftermiddagsfika - Kockens val efter säsong och dagens bakverk.

Halvdagspaket
Välj mellan förmiddagsfika eller eftermiddagsfika.

Ljusgården

Boka ljusgården i hjärtat av Cecil till din after work och eller till ditt mingel.

Aktiviteter

Varför inte boka in en härlig vinprovning eller en inspirerande konstvandring hos oss på Cecil? Kanske vill ni starta dagen med en springskola eller ett svettigt träningspass ledd av en erfaren coach från Ignite Training Hub eller bryta av med en padelmatch på NK Padel & Social by Ascaro?

Vi hjälper er att hitta det som passar er bäst.

Kontakta oss

Boka din konferens
på Cecil Coworking

Vi finns på info@cecilcoworking.se och 08–762 94 00 för att svara på dina frågor eller funderingar. Fyll annars i formuläret nedan så hör vi av oss så snart som möjligt.