Mer än en arbetsplats

Cecil Coworking är skapat för dig som söker flexibla, delade kontorslösningar – både för affärens och arbetsglädjens skull. Hos oss står service i fokus och för oss handlar service först och främst om att lära känna våra medlemmar och deras specifika behov och önskemål. På så sätt kan vi skapa en unik lösning för varje företag. Därför börjar vi alltid med en personlig intervju när det är dags för en ny medlem att flytta in.

Förutom vår personliga service är det vårt oslagbara läge, vårt öga för design och inredning och framförallt våra medlemmar som formar atmosfären. Cecil är en plats där nya idéer föds och nätverk flätas samman. Här bygger vi tillsammans en positiv kultur där människor och företag trivs, växer och når sin fulla potential. 

Anläggningen i Bibliotekstan är 3200 m² och har plats för 300 medlemmar. Här finns en stor andel egna kontor, men även stora möjligheter att nätverka i våra gemensamma utrymmen – caféet, loungen, köken och den utsökta ljusgården som är hela lokalens hjärta. 

Covid -19

Trygghet och säkerhet

På Cecil följer vi myndigheternas rekommendationer där möjligheten att hålla avstånd till varandra är centralt. Här har vi 3200 kvadratmeter golvyta, en disposition med många egna kontorsrum, extra avstånd mellan skrivborden och tydliga begränsningar över hur många som får vistas i mötesrummen. Det gör att medlemmarna lätt kan undvika trängsel. Våra medlemmars trygghet och säkerhet under pågående pandemi är vår högsta prioritet.

Städningen är noggrann och så kallade riskytor som, dörrhandtag, hissknappar och kaffemaskiner, torkas av med desinficerande medel. Anslag är uppsatta som påminner alla om att följa rekommendationerna och handsprit finns utplacerat överallt i lokalerna. 

Tillsammans skapar vi en säker arbetsplats.

Historien

En legendarisk
mötesplats
får ett nytt liv

Cecil Coworking har hämtat sitt namn från anrika restaurang Cecil som öppnade redan 1917 i Hufvudstadens fastighet på Biblioteksgatan 5. Hufvudstadens grundare, Ivar Kreuger, gjorde snabbt Cecil till sin privata representationsvåning och det var i Cecils kök som källarmästare Julius Carlsson uppfann sin paradrätt: Wallenbergaren. Med tiden utvecklades Cecil till en nattklubb där nöjeslystna stockholmare, filmstjärnor och kungligheter lyssnade på jazz, drack cocktails och dansade.

Med samma känsla för stil, nytänkande och stort värdskap, attraherar dagens Cecil kräsna företag och deras behov av härliga, representativa och flexibla arbetsplatser av högsta klass.