2024-01-29

”Tekniken ska vara enkel för medlemmarna”

En stor del av idéen bakom Cecil Coworking är flexibiliteten. Här kan medlemmar välja mellan allt från skräddarsydda privata kontor till loungemedlemskap, med tillgång till både skrivbord och soffgrupper i alla gemensamma utrymmen. Men i flexibiliteten ingår även IT-miljön, menar Patrik Jdeidani, Service Host på Cecil Coworking.

– Vi har tagit fram en IT-miljö som passar våra medlemmars höga krav kring IT. Nätverket behöver vara både effektivt och säkert på hela anläggningen, oavsett hur många som arbetar här samtidigt.

På Cecil Coworking är de tekniska förmånerna många. Från fullt utrustade telefonrum till konferensrum med den senaste tekniken vad gäller TV, högtalare, kamera, och mikrofon.


– Vi erbjuder även våra medlemmar som önskar spela in podcasts att hyra utrustningen av oss som består av ett mixerbord, mikrofoner, popkillers som tar bort puffljud och hörlurar, säger Patrik Jdeidani och fortsätter:

– Det ska vara enkelt för medlemmarna att koppla upp sina datorer på våra enheter. Sedan har vi ett snabbt och säkert nätverk som våra medlemmar och externa gäster kan använda. 

På vilket sätt är det säkert?

– Vi jobbar kontinuerligt med att våra medlemmar skall trivas och kunna utföra sitt arbete på ett säkert sätt. Därför har vi möjlighet att skräddarsy lösningar efter bolagens specifika behov. Exempelvis har vi kontor med privat VLAN eller till och med egen skrivare på rummet.