2024-09-25

”Stämningen på Cecil är både personlig och professionell”

Cecil Coworking ligger på bästa adress på Norrlandsgatan 10 mitt i city. Sedan öppnandet för drygt fyra år sedan har de 300 platserna i princip varit fulltecknade.

– Vi får ofta höra av medlemmarna att de trivs så bra eftersom bemötandet alltid är vänligt. Sen är det otroligt lyxigt att kunna bjuda på en stor frukostbuffé varje dag. Många andra bjuder bara på frukost en gång i veckan, men hos oss startar man varje dag med nybakat bröd och annat gott – som dessutom serveras av vår trevliga servitör Taher, berättar Mahlin Gruséus som är operations manager på Cecil Coworking.

Frukosten fungerar lite som en naturlig mötesplats på Cecil Coworking.
– Det är vanligt att medlemmarna lär känna varandra under frukosttimmen. Cecil Coworking är en bra plats för att utvidga sitt nätverk på, vilket är en viktig del av ett coworking-kontor. Många hittar till Cecil Coworking just via sitt nätverk eller efter att ha varit på möte hos oss. De känner direkt ’här vill även jag vara’, säger Cecil Coworkings chef Cecilia Sterner, som tror att det är just gemenskapen och den fina stämningen som gör att Cecil Coworking sticker ut:

– Atmosfären är både personlig och professionell – och sen vet vi att vår service uppskattas. Vi erbjuder en helhetslösning där vi hjälper till med både stort och smått för att underlätta medlemmarnas vardag.

Mahlin Gruséus instämmer.
– Självklart bidrar det oslagbara läget och de vackra lokalerna till att Cecil står ut, men det går att återskapa för vem som helst. Ett nätverk och en god stämning är svårare att få till.

På Cecil Coworking erbjuds tre olika sorters medlemskap; Från loungemedlemskap då man sätter sig där det passar för dagen till egen skrivbordsplats eller privata kontor i olika storlekar. Dessutom kan även icke medlemmar boka Cecils fullt utrustade konferensrum. I moderna organisationer skiftar lokalbehoven över tid – vilket inte är några problem på Cecil Coworking.

– Det sker interna flyttar varje månad, när företag vill ha större eller mindre. Det är en av de stora fördelarna med Cecil, att du kan skräddarsy kontoret efter dina behov utan långa kontrakt. Jag vågar påstå att vi alltid gör vårt yttersta för att tillgodose medlemmarnas behov. Om du anställer en ny kollega imorgon ser vi till att det finns en till plats direkt. De flesta avtalen ligger på mellan en och tre månader, vilket är en kort horisont på kontorsmarknaden, säger Mahlin Gruséus.

Skulle företaget växa ur Cecil Coworkings största kontorsrum kan vi hjälpa till att hitta passande lokaler ur Hufvudstadens portfölj.

– Det är en del av vårt erbjudande. Vi hade ett bolag som började i ett rum för fyra personer, sedan utökade de med flera rum innan de till sist flyttade till en större lokal på Kungsgatan, säger Mahlin Gruséus.

Cecilia Sterner har arbetat på Cecil Coworking sedan starten.
– Jag fick äran att vara en del av teamet som startade upp Cecil Coworking. Vi har en unik produkt där läget, våra vackra lokaler och såklart den personliga servicen gör oss till en plats man vill vara på. Utöver att jag blir glad av att vistas i en så inspirerande miljö är det alla människor jag träffar dagligen – mina kollegor och alla medlemmar – som gör det extra kul att gå till jobbet.

Även Mahlin Gruséus stormtrivs.
– Jag är väldigt stolt över vad vi åstadkommit på Cecil och över mina kollegor som varje dag gör det där lilla extra för att medlemmarna ska trivas.