2024-03-14

”Det är roligt att välkomna folk till Cecil”

När det brittiska riskkapitalbolaget Inflexion expanderade och öppnade kontor i Stockholm i september 2023 föll valet av kontorsplats snabbt på Cecil Coworking på Norrlandsgatan.

– Teamet från London tittade på flera ställen runt om i stan och fastande för Cecils centrala läge. Eftersom vi håller på att etablera ett nytt kontor ville vi slippa allt fix som hör till en egen lokal, och Coworking blev en smidig lösning, säger Petter Svensson, investeringsdirektör på Inflexion.

Cecil medlem - Petter.jpg

Inflexion grundades 1999 och investerar i växande och lönsamma bolag i en rad olika sektorer, bland annat teknik, hälsovård, industri, och finansiella tjänster. Utöver det nyöppnade Stockholmskontoret har man även kontor i London, Manchester och Amsterdam.

– Sverige-teamet består av tre anställda och vi ansvarar för den nordiska marknaden, berättar Petter Svensson och fortsätter:

– Eftersom vi är ett litet team är det skönt att få vara en del av något större på sin arbetsplats, därför trivs vi väldigt bra på Cecil Coworking.

Vilka servicetjänster gillar du lite extra? 
– Hela serviceteamet är otroligt duktiga och lyhörda för hyresgästernas behov. Här får man hjälp direkt och stämningen är alltid trevlig och glad. Det får vi även höra från gäster som kommer hit på möten, alla blir positivt överraskade av den trevliga och vackra miljön. Det är roligt att kunna välkomna folk till Cecil.