2024-05-22

”Cecil-teamet fokuserar alltid på våra behov”

När det svenska cybersäkerhetsbolaget Allurity letade nytt kontor i Stockholm föll valet – efter lång och gedigen research – på Cecil Coworking.

– Vi fastnade för de vackra lokalerna, den personliga och högklassiga servicen samt det centrala läget som är perfekt när vi har externa gäster, berättar Frida Westerberg, som är vd på Allurity.

Allurity flyttade in på Cecil Coworking under hösten 2022 och här sitter i dag det centrala management-teamet som består av sex personer. Men runt om i Europa har man 500 kollegor uppdelade på sju cybersäkerhetsföretag, vilket gör Allurity till ett av de största renodlade cybersäkerhetsbolagen i Europa.

– I den snabbt föränderliga arbetsmiljön som råder inom cybersäkerhetsvärlden och med vår höga förvärvstakt, är vi tacksamma för Cecils anpassningsförmåga och flexibilitet. Teamet på Cecil är alltid fokuserade på våra behov och önskemål.

Allurity ägs av svenska Trill Impact, som investerar i verksamheter som på olika sätt stödjer FN:s globala hållbarhetsmål, och ambitionen är att fortsätta växa i snabb takt. Redan innan årets slut hoppas man kunna addera fler bolag till Allurity. Och efterfrågan från kunder är stor.

– På senare år har hotet från cyberbrottslighet eskalerat till helt nya nivåer, där hot inte bara kommer från enskilda individer eller grupper utan även från nationer och internationella organiserade nätverk, säger Frida Westerberg och fortsätter:

–  Vårt huvudsakliga mål är därför att stärka våra kunders cybersäkerhet. Vi arbetar med att bygga upp ett starkt försvar mot cyberbrott och ger omfattande stöd, åtgärder och expertis vid cyberattacker. Vi jobbar med privata företag, organisationer och myndigheter på en global arena.

Var tar du helst en jobblunch i området?

– Jag uppskattar variationen som finns i området. Våra teamluncher på torsdagar äter vi alltid i Cecils egen lunchrestaurang – det blir lite extra guldkant med efterrätten! Är det en snabblunch som gäller är sallad från BodyBuddy ett uppskattat alternativ, annars är Misshumasshu min absoluta favorit.