2024-03-07

Cecil öppnar en till enhet

Just nu pågår ett omfattande om- och påbyggnadsprojekt i Kv. Johanna i Göteborg. Ett helt kvarter får en make over som totalt utgör ca 32 000 kvm lokaler med kontor, butiker och restauranger. När ombyggnationen står klar, under 2026, flyttar Cecil in i helt nya lokaler där vi kommer erbjuda delade kontorslösningar för små och stora företag.

Cecilia Sterner, chef för Cecil Coworking säger, vi är mycket glada över att få berätta om premiären för Cecil Coworking i Göteborg. Att öppna en syster-enhet kommer vara en ytterligare service till alla våra medlemmar och vi ser fram emot att välkomna företag i Göteborg till oss. På Cecil får medlemmarna ett bekymmersfritt kontorsliv och kan istället fokusera på det de är bäst på, att utveckla sina egna affärer. Vi erbjuder en modern och väldesignad arbetsplats, mitt i city där bra kommunikationer, restauranger och kultur finns precis runt hörnet.

Cecil i Göteborg blir också ett extra välkommet tillskott då vi kommer kunna erbjuda våra medlemmar ytterligare en extra service om man till exempel är på möten i Göteborg.

Vår anläggning i Göteborg kommer, liksom den i Stockholm, att erbjuda konferensmöjligheter för interna och utomstående företag. Kanske sitter du i närliggande lokaler men dina mötesrum är fullbokade, då finns vi på Cecil som en extra service där du smidigt kan boka konferensrum för några timmar eller för en hel dag, fortsätter Cecilia.