2023-11-24

”Vi är stolta över resultatet”

Sedan Cecil Coworking slog upp dörrarna för snart tre år sedan har ett personligt bemötande och service alltid stått högst upp på agendan. Men för att lyckas med det krävs en bra kommunikation med hyresgästerna. 

– Nyligen genomförde vi den årliga medlemsundersökningen på plats för att veta mer om hur våra medlemmar trivs och hur vi kan utvecklas framåt. Vi är otroligt glada och stolta över resultatet från undersökningen, framför allt över att vi fått så fin feedback på den service vi levererar, säger Cecilia Sterner, som är förvaltningschef för Cecil Coworking.

Cecil Coworking genomför medlemsundersökningar via mejl varje höst och det är frivilligt för alla hyresgäster att delta. Resultaten fungerar sedan som ett verktyg för att förbättra och förfina verksamheten under kommande år.  – Förra hösten såg vi att flera hyresgäster önskade fler telefonbås, så det passade vi på att installera under sommaren. I år har vi sett önskemål om att synliggöra vårt allergivänliga frukostutbud, så det har vi gjort direkt.   

Varför tror du att servicen på Cecil Coworking är så uppskattad? 
– Jag tror att det märks att det finns ett personligt intresse för våra hyresgäster. Från person till verksamhet och vilka behov de har under sin arbetsdag. Service är en känsla snarare än en handling. En känsla av att bli sedd och hörd. Jag är otroligt stolt över att hela teamet på Cecil Coworking lyckas förmedla den känslan varje dag, avslutar Cecilia Sterner.