2023-04-06

Från kontorsgrannar till samarbetspartner

Samtalet flyter ledigt mellan Cecil-medlemmarna Johannes Maxweller och Oscar Arrsjö där vi sitter mitt emot varandra i en avskild soffgrupp. Det är svårt att tro att det bara är ett drygt år sedan de lärde känna varandra i samband med att de flyttade in på Cecil. 

– Jag fastnade för Johannes kreativa klädstil. Den gjorde att han stack ut, berättar Oscar Arrsjö.

Oscar Arrsjö driver NK Padel & Social by Ascaro och när företaget nu står inför sin första internationella etablering ska Johannes Maxweller med sitt produktionsbolag Jabangi Media producera materialet.

Johannes Maxweller och Oscar Arrsjö upptäckte att de förutom en passion för kläder också delade ett intresse för padel.

– Jag är inte en riktigt lika regelbunden spelare som Oscar, så han fick tjata lite innan jag hakade på till banorna, säger Johannes och fortsätter:
– Men när jag följde med till Ascaro blev jag fast. Det var också då vi upptäckte att vi borde börja samarbeta professionellt. Det finns så mycket potential i Ascaros placering och vi kom fram till att vi behövde skapa film- och bildmaterial som matchade den potentialen.

Sagt och gjort, Oscar anlitade Johannes produktionsbolag Jabangi Media och sedan dess har samarbetet gått från klarhet till klarhet. Just nu hjälper Johannes till med material till invigningen av Ascaro Padel & Social Clubs nya etablering i Kuala Lumpur i Malaysia.

– Det är en stor fördel att Johannes har jobbat mycket internationellt tidigare, samtidigt som han har koll på vad som gör Ascaro unikt här i Stockholm. Det gör att vi kan skapa ett sammanhängande koncept för hela Ascaro, säger Oscar och Johannes flikar in:

– Att vi träffades genom Cecil Coworking har verkligen varit positivt för oss båda. Vi har fått i gång ett riktigt bra samarbete, och Oscar har dessutom kopplat ihop mig med flera andra personer på Cecil som nu blivit kunder till Jabangi. Är fler medlemmar intresserade av samarbeten får man gärna besöka hemsidan för att hitta mina kontaktuppgifter eller säga hej här på kontoret.

 

Vilka andra fördelar finns det med att sitta på Cecil?

– Tillgången till Ascaro är definitivt en sak jag gillar, som medlem på Cecil får man träna på deras utegym kostandsfritt, och man kan dessutom sitta där och jobba. Det är som Cecils egen takterrass, säger Johannes.

Oscar ser nöjd ut över lovorden.

– Nu kan Cecil-medlemmar också boka kostnadsfria padeltider och vill man anordna ett event där kan man stoppa mig i korridorerna, säger Oscar och fortsätter:
– Jag gillar Cecil för att det känns tryggt, nästan lite som om man är hemma hos någon. Du kan lämna din dator eller mobil framme utan problem. Dessutom är servicen fantastisk. Personalen på Cecil Coworking gör alltid det lilla extra.

Just nu ser de båda fram emot en ny säsong på Ascaro, som precis öppnat upp igen. Ett riktigt vårtecken menar Oscar Arrsjö. I mitten av April väntar en padelturnering för Cecils medlemmar, som kommer att hållas på just NK Padel & Social by Ascaro.