2023-10-19

"Cecil är Stockholms finaste kontor"

Det var i första hand utseendet som attraherade e-signeringstjänsten ZealiD till Cecil Coworking, medger grundaren Philip Hallenborg.
– Cecil Coworking måste vara Stockholms finaste kontor, med den ombonade inredningen från Gubi, de välmatchade konstverken och det oslagbara läget mitt i city, säger han och fortsätter:

– Men det som fick oss att stanna kvar är den fantastiska personalen. De har alla en bakgrund inom professionell service och lyckas skapa ett servicekoncept som sträcker sig långt utanför kontorsplatsen.

Svenska ZealiD har sedan 2018 verkat för att hjälpa individer att få en identitet, genom kvalificerade certifikat som gäller i alla domstolar och hos myndigheter i EU:s medlemsstater.
– Att använda sig av exempelvis mobilt BankID fungerar endast för dig som svensk medborgare. Vi hjälper även dem med utländska medborgarskap och jobbar med flera internationella bolag.

I dag består företaget av drygt 45 medarbetare i Stockholm, Vilnius och München. På Cecil Coworking hyr man fyra platser.
– Vi flyttade in redan vid öppnandet 2021 och har planer på att utöka antalet platser under nästa år.

Vart äter du helst en lunch i området?
– Jag går gärna till BodyBuddy, Zoey’s Freshfood och Icanders i Mood-gallerian. Men så vill jag även slå ett slag för Cecils egen restaurang med god och prisvänlig mat. Här finns dessutom en rik kroghistoria, då restaurang Cecil öppnade här redan 1917. Och i dagens matsal hänger en gammal matsedel från Julius Carlssons tid, avslutar Philip Hallenborg.