2023-08-15

”Cecil är som ett tjusigt boutiquehotell”

Stilsäkra och lätta bågar utmärker glasögonen från den österrikiska glasögontillverkaren Silhouette. I Norden är det Jarna Pere, VD för Silhouette Nordic, och Sarah Angell, marknadschef på Silhouette Nordic, som sköter verksamheten från kontoret på Cecil Coworking.

– Jag kollade på sexton olika coworking-ställen innan jag hittade Cecil, men när jag kom hit kände jag direkt att det här är kontoret som passar ihop med vårt varumärke, säger Jarna Pere.

För Jarna Pere och Sarah Angell är det en stor fördel att Cecil Coworking erbjuder en helhetslösning med kontor, gemensamma utrymmen, konferensrum, restaurang och städning.

– Restaurangen är fantastisk och perfekt att äta på med besökare, säger Sarah Angell och fortsätter:

– Dessutom är frukosten helt magisk. Jag kommer gärna hit lite tidigare på morgonen bara för att hinna äta frukost. Det är kul att den varierar så mycket, någon dag är det overnight oats, en annan dag croissanter.

Jarna Pere och Sarah Angell hyr ett eget rum på Cecil Coworking, men utnyttjar gärna de gemensamma utrymmena för möten med besökare.

– Det är alltid så lugnt här och akustiken är otrolig, vilket gör att man kan sitta lite varsomhelst och ta ett möte, säger Jarna Pere.

Eftersom de båda kollegorna utgör hela teamet på Silhouette Nordic uppskattar de alla möjligheter att umgås med andra medlemmar på Cecil Coworking.

– Cecil känns lite som en hemlig klubb mitt i stan, ett tjusigt boutiquehotell där alla bor under en lång tid. Speciellt eftersom medlemmarna får tillgång till flera härliga aktiviteter. Man kan gå och träna på Ignite Training Hub, haka på en konstrunda på kontoret, vara med i bokklubben eller gå på något mingel, säger Jarna Pere.

Höstens hetaste glasögon

Vi bad Jarna Pere och Sarah Angell att dela sina bästa tips om säsongens glasögontrender med Cecil Coworkings medlemmar.

– Quiet luxury är väldigt trendigt just nu. Man behöver inte ha stora blaffiga märken, utan de som vet, vet, säger Jarna Pere och refererar till det stilrena modet i populära HBO-serien Succession som ett exempel.

– Vi ser också att det kommer en hel del bågar i lättare färgskalor. Även om bågarna fortfarande är stora och i många fall fyrkantiga, får de gärna vara genomskinliga eller i ljusa pasteller.

– Trenden med tonade linser håller i sig, både i en ton och graderade. Och den 80-talsinspirerade acetatbågen ser ut att vara här för att stanna. Våga ta ut svängarna i höst och låt personligheten styra, avslutar Sarah Angell.