2023-05-24

”Blir glad när jag kommer till Cecil”

Den eleganta men samtidigt avslappnade miljön övertygade Anna och Nicklas Storåkers om att Cecil Coworking var platsen de letade efter.

I september flyttade Anna och Nicklas Storåkers in i sitt rum på Cecil.

– Vi trivs jättebra här. Miljön är så härlig med fint ljus och skön ljudnivå. Dessutom är personalen väldigt trevlig och hjälpsam, säger Anna Storåkers.
– Cecil stack verkligen ut när vi jämförde olika coworkinganläggningar. De har en helt annan nivå på allting – servicen, inredningen och känslan, lägger Nicklas till.

Det äkta paret Anna och Nicklas driver investeringsbolaget Yanno Capital som gör investeringar inom tre sektorer: finansiella tjänster, consumer tech och B2B-mjukvara. De har båda lång erfarenhet av investeringar i techbolag och operativt arbete på höga poster sedan tidigare. Anna har bland annat varit Sverigechef för Nordea och haft styrelseuppdrag för flera banker. Och Nicklas cv är inte sämre med vd-tjänster på både Avanza och Pricerunner.

Tillsammans hade de gjort mindre investeringar inom området innan de bestämde sig för att starta Yanno Capital ihop.

– Det händer faktiskt att vi får tips om investeringar genom kontakter vi har fått här på Cecil Coworking, berättar Anna.

Förutom miljön och servicen trivs Anna och Nicklas med det centrala läget och njuter gärna av en jobblunch ute.

– Jag gillar Misshumasshu och Konstnärsbaren om man ska äta lunch på stan. Sen tycker jag att Holy Greens är smidigt och gott när jag ska handla med mat, säger Anna.

Men det är inte ovanligt att de stannar kvar i Cecil Coworkings lokaler under arbetsdagen.

– Jag blir alltid glad när jag kommer till Cecil, det här är verkligen ett kontor där man trivs, avlutar Nicklas.