2022-09-14

Ignite öppnar: ”Vi har två pass i veckan för Cecils medlemmar”

I oktober slår träningshubben Ignite upp portarna i Bibliotekstan. Men gänget bakom Ignite flyttade in på Cecil Coworking redan i juli. Att sitta så nära den nya hubben är något Ignites grundare Per Althini är mer än nöjd med:

– Det är mycket som ska klaffa under färdigställandet av lokalerna och att jag kan springa ner och snacka med byggarbetarna är extremt värdefullt.

Vad gillar du mest med Cecil?

– Läget – och att det är så socialt. Dessutom är servicenivån väldigt hög. Vi tycker bara att det finns fördelar med att sitta här!

Per startar gärna jobbdagen tidigt för att sedan ta en paus och träna någon gång vid nio-tiotiden. Att ha träningen nära arbetsplats är en stor fördel.

Kommer andra Cecil-medlemmar kunna utnyttja närheten till Ignite?

– Ja, vi har ett pass i veckan som Cecils medlemmar kan boka. Det kommer att finnas fem platser reserverade för medlemmarna och det är först till kvarn som gäller. Och så kan man som medlem delta i Ignites löpklassar, som nu är i gång varje onsdag.

Ignite är något helt nytt inom träning. Här tränar du i en nattklubbsliknande miljö under ledning av medryckande och kunniga instruktörer. Träningsutbudet är varierande och ett stort fokus ligger på högintensiv intervallträning, HIIT. Här finns också två cykelsalar med toppmoderna träningscyklar och en sal för yoga och rörlighetsträning. Dessutom väntar en exklusiv gymdel med den senaste utrustningen för Ignites medlemmar. Men för att delta i passen behöver du inte vara medlem.

– I stället för ett medlemskap köper du credits, som funkar ungefär som ett klippkort. Det gör att du till exempel kan ha ett medlemskap på ett gym, men också träna på Ignite för att få variation i din träning. Vår träning är något helt annat än den du hittar på ditt vanliga gym, vilket gör det till en perfekt kombination.

Vilka typer av pass kan Cecils medlemmar delta på?

– Det kommer att variera från vecka till vecka mellan alltifrån HIIT till cykling och yoga, avslutar Per Althini.