2022-12-08

Nu öppnar Technogym

Redan vid 22 års ålder designade och skapade Nerio Alessandri sin första träningsmaskin hemma i garaget i Cesena i nordöstra Italien. 1983 slog han sig samman med brodern Pierluigi, och företaget Technogym grundades.

Med åren har Technogym blivit en ledande tillverkare av träningsmaskiner och träningsredskap, välkänt för kombinationen av tidlös italiensk design och banbrytande teknik. Företagets produkter finns i allt från privata hem till gym, spa, hotell och rehabiliteringscenter. Technogym har även varit officiell leverantör till olympiska spelen, från år 2000 i Sydney.

Sedan i början av december är Technogym ny granne till Cecil Coworking. På Smålandsgatan har det italienska premiumvarumärket nämligen öppnat sin första butik i Sverige, där man kan testa de senaste produkterna, få tips och konsultation för att designa det perfekta hemmagymmet och tillsammans med arkitekter inom området planera större projekt både för hemmet och företaget. Technogym erbjuder även personlig coachning för att skapa den optimala träningsupplevelsen.