2023-01-16

”Det är alltid full fart på Cecil”

De personliga mötena, vassa kollegorna och vackra inredningen lockade Maria Lindqvist, service host, till Cecil Coworking.

Maria Lindqvist tog sig an rollen som service host på Cecil Coworking för knappt ett år sedan.
– Jag tackade ja direkt när frågan kom. Tidigare hade jag arbetat som receptionist på Hufvudstaden i ett par år och har följt Cecil sedan starten. Jag visste vilka fantastiska miljöer och vilket professionellt team som väntade mig där.

Rollen som service host innebär daglig kontakt med Cecil Coworkings medlemmar och att hjälpa till med allt de kan tänkas behöva under en jobbdag.
– Det är alltid full fart på Cecil, och det trivs jag med. Dessutom är det spännande att få möta så många människor från olika branscher varje dag, säger Maria Lindqvist, som själv har lång erfarenhet av allt från rese- till service- och rekryteringsbranschen.

Vad utmärker teamet på Cecil?
– Det är ett positivt och lyhört gäng som brinner för att göra det bästa för medlemmarna. Vi har alla en bakgrund inom service och en gedigen kunskap om yrket. Allt vi gör andas service.

Var tar du helst en after work efter en jobbdag?
– Jag gillar Nori bar i Birger Jarlspassagen. Där serveras goda drinkar och stämningen är alltid trevlig. När vårsolen tittar fram tycker jag även om att sitta på Vau de Ville på Norrmalmstorg.