2022-12-08

”Cecil passar vårt bolag väldigt bra”

Medlemmen Hanna Eidem, operativ chef och partner på Brightmill, har suttit på Cecil i ett år och uppskattar både läget, servicen och de vackra lokalerna.

För drygt ett år sedan flyttade Hanna Eidem in på Cecil Coworking. Här sitter hon tillsammans med sina kollegor på Brightmill (brightmill.se), som är en av Sveriges ledande interimsbyråer.
– Vi arbetar med att tillsätta interimschefer till våra kunder och är, till skillnad från många andra rekryteringsbyråer, specialiserade på det, säger Hanna Eidem, som är operativ chef och partner på Brightmill.


Det centrala läget är en stor fördel när man arbetar med rekrytering och behöver träffa kandidater för att hålla intervjuer.  

– Cecil lirar väldigt bra med oss som bolag. Här är det varmt, trevligt och hög servicenivå – och det är perfekt när vi ska ha intervjuer. Nästan alla som kommer hit kommenterar hur fint det är. Det var till och med en som trodde att det var ett hotell.


I nuläget sitter alla Brightmills medarbetare på Cecil. Och även om alla inte är på plats varje dag, så är det trevligt att komma in till kontoret, menar Hanna Eidem.
– Cecil erbjuder ett socialt utbyte och vi trivs bra i de öppna lösningarna och att sitta i en miljö bland andra. Man bygger nätverk och ibland kan spännande möjligheter och tankar kring samarbeten dyka upp.

Utöver lokalerna och den trevliga stämningen uppskattar Hanna Eidem servicen, den generösa konferensdelen, lunchrestaurangen och de sociala aktiviteterna som anordnas.
– Vi kollegor försöker äta gemensam frukost på Cecil en gång i veckan och har både luncher och andra event här. Vi försöker utnyttja alla möjligheter som finns.

Vid sidan av Brightmill är Hanna Eidem ordförande i Tjejzonen (tjejzonen.se), som är Sverige största stödorganisation för tjejer.
– Vi jobbar med att främja psykisk hälsa hos vår målgrupp, som är alla som definierar sig som tjejer mellan 10 och 25 år. Organisationen bygger på det medmänskliga lyssnandet och kraften som finns i det. Hit kan de vi kallar lillasystrar höra av sig om de har ett behov att prata. Och så har vi våra fantastiska volontärer – våra storasystrar – som tar emot dem inom ramen för våra olika stödformer. Vissa lillasystrar har tillgång till samma storasyster online i en timme i veckan under ett år, medan andra föredrar att chatta. Vi har en allmän chatt och en ätstörningschatt.

Tjejzonen arbetar också med att väcka opinion och synliggöra frågor som berör målgruppen, så som ätstörningar, våld, drogmissbruk och övergrepp. Tjejzonen firar 25 år nästa år – och Hanna Eidem har varit engagerad i snart tio år.

– Vi har haft konferens här på Cecil faktiskt. Eftersom vi är en ideell organisation och är noga med att alla våra resurser går till våra stödsökande, så frågade jag om Cecil kunde tänka sig att sponsra en konferens, vilket de gjorde. Alla på plats tyckte det var väldigt kul att vara här, och så hade vi en riktigt fin eftermiddag tillsammans med bra samtal.