2023-01-16

Börja löpsäsongen nu

Nu är våra populära löpklasser för medlemmar tillbaka. Kom och spring med oss varje onsdag kl 11.15. Löpträningen passar alla, oavsett om du vill komma igång eller är en erfaren löpare. Löpklasserna hålls av löpcoachen Lina Bäcke.

Träning och hälsa har alltid varit en del av Linas vardag. Det är ett stort intresse hos henne och något som hon verkligen brinner för. När Lina var yngre spelade hon allt ifrån fotboll, innebandy, friidrott och längdskidåkning. Löpningen är ett något nyare intresse som hon trappat upp de senaste åren. Hon har sprungit en del lopp så som Tjejmilen, Lidingöloppet och Vårruset, vilket hon vann år 2017. Lina har tidigare erfarenheter som spinning instruktör på gym. Lina är riktigt snabb och en hejare på att peppa er som deltar till att göra det lilla extra! 

“Jag älskar energin och gruppkänslan man kan skapa genom att motivera, coacha och peppa andra” 

På klasserna är alla välkomna, ny som erfaren. Vårt huvudfokus kommer ligga på olika former av intervallträning för att jobba på att förbättra vår kilometertid på sträckor från 5km och uppåt. Passen kommer avslutas med enklare styrka och rörlighet fokuserad mot löpningen. 

För att delta i klassen möts vi ombytta och klara i huvudentrén på Norrlandsgatan 10 varje onsdag kl 11:15. Ingen föranmälan behövs. 

Håll utkik i eventkalendern på alla träningspass som erbjuds. Nu finns många nya träning klasser på Ignite Training hub tillgängliga att boka.