2022-10-12

”Allt jag behöver finns på Cecil”

I maj i år blev Gun Falk anställd av Watches of Switzerland, ett bolag som äger exklusiva klockmärken som Rolex, Cartier, Omega, Breitling och Tag Heuer, för att leda etableringen av företagets konceptbutiker i Europa. I samma veva sökte hon en ny kontorsplats, och valet föll på Cecil.
– Läget är fantastiskt bra, men även servicen och flexibiliteten. Att man har möjlighet att välja mellan olika medlemskap är också en stor fördel, berättar Gun Falk, som i dag har ett eget skrivbord på Cecil.

Det har varit hektiska månader för Gun Falk. I juni slog Watches of Switzerland upp dörrarna till Breitlings första svenska butik, i Bibliotekstan alldeles runt hörnet från Cecil. Strax efter var hon med och öppnade Omegas och Breitlings butiker i Köpenhamn följt av Breitling i Mall of Scandinavia. Nästa butik på tur är Omega, som även de flyttar in i Bibliotekstan.

– Inför öppningarna har vi haft utbildningar för personalen – kundbemötandet i butikerna är väldigt viktigt och vi har tillsammans med Ritz Carlton i London satt ihop ett program för de butiksanställda för att våra kunder ska få bästa möjliga service. Utbildningarna har vi hållit på Cecil. Det är väldigt smidigt att boka ett stort mötesrum, och få hjälp med allt från teknik till lunchbokningar.

Vilka är de andra fördelarna med Cecil?

– Jag som inte har några kollegor i Sverige uppskattar den härliga miljön. Allt jag behöver finns här, från gott kaffe till fungerande wifi och trevlig personal i receptionen.

Under en hektisk arbetsdag är en god lunch viktig – var lunchar du när du inte äter på Cecil?

– Riche och Sturehof är alltid rätt! Där blir jag inte besviken.

 

Behöver du också boka plats för en utbildning eller konferens? Kontakta oss på info@cecilcoworking.se eller 08–762 94 00. Medlemmar får 30 % rabatt vid bokning av Cecils konferensrum.