2021-05-26

Somriga drinkar på Cecil

Skåla in helgen på Cecil Coworking – nu finns nya somriga drinkar på menyn.

Cecils aw är bättre än någonsin. Totalt har tre nyheter tagits fram och favoriten spås bli Cecil’s in the sky – en frisk drink med fläder, citronjuice, champagne och citronskum som toppas med myntablad.

– Inför sommaren har vi försökt ta fram bäriga, blommiga, friska och örtiga drinkar med antingen bubbel eller vin. Självklart går de också att få alkoholfria, berättar Patrik Jdeidani, som är service host på Cecil Coworking.

Cocktailsugna medlemmar kan även se fram emot drinkarna strawberry sour – med ingredienser som jordgubbssockerlag, torkad hibiskus och rosévin – och ginger spice med ingefärsjuice och chili.

Patrik Jdeidani, som tagit fram nyheterna, har en lång erfarenhet av att blanda cocktails. Han har tidigare arbetat inom hotellbranschen och de senaste sex åren som barchef, på bland annat Österlånggatan 17 i Gamla stan.

Utöver smakrika drinkar hoppas Patrik Jdeidani kunna erbjuda medlemmarna festliga event, som vinprovningar och drinkskolor.
– Under våren har vi haft en mindre champagneprovning och en drinkskola med begränsat antal medverkande, men så fort pandemin är över är tanken att vi ska anordna ännu fler sådana event.