2021-08-20

Så blir hösten på Cecil Coworking

Sommaren lider mot sitt slut – men lyckligtvis väntar både roliga event och lyxiga erbjudanden på Cecil Coworking.

Även om det kan kännas tungt att komma tillbaka från semestern, finns många anledningar att längta tillbaka till lokalerna på Norrlandsgatan. 

En riktigt god nyhet i höst är att Cecil får en alldeles egen kock, som från och med den 30 augusti serverar hungriga medlemmar vällagade luncher.

Från och med den 27 augusti drar Cecil Coworking igång med massage, för den som behöver mjuka upp trötta axlar. Healness Massage & Rehab besöker Cecil under flera tillfällen i höst och erbjuder behandlingar som anpassas efter behov. En timme kostar 850 kr och avbokas minst 48 timmar innan.

Den 9 september kan alla som vill ge sina naglar en höstsputs slinka in på drop in. Nail Democracy finns på plats mellan 10.30-16.00 och erbjuder både manikyr med vanligt lack och gellack. Nail Democracy har salonger i Sturegallerian och på Kungsholmen och grundaren samt vd:n Silvia sitter själv på Cecil och kommer vara på plats under dagen.

Efter ett kort sommar-uppehåll är löparklasserna återigen tillbaka och peppar både erfarna löpare och nybörjare. Föredrar man padel gör man rätt i att boka in en match på NK:s tak – som vanligt har Cecils medlemmar två stående tider i veckan hos NK Padel & Social by ASCARO.

Sist men inte minst – glöm inte att hälsa på alla nya kontorsgrannar som flyttat in under sommaren!