2021-09-30

”På Cecil finns det alltid hjälp att få”

Hanna Appeltofft, ny Junior Service Host sedan två månader, uppskattar de vackra lokalerna, den glada stämningen och blandningen av människor på Cecil Coworking.

Hanna Appeltofft har alltid trivts med att jobba inom service. Först som flygvärdinna i tre år och sedan två månader tillbaka som ny Junior Service Host på Cecil Coworking.
– Jag är serviceinriktad som person och mår bra av att få hjälpa folk. När jag fick höra om rollen tänkte jag direkt att den skulle passa mig bra, säger Hanna Appeltofft och berättar att arbetsuppgifterna påminner mycket om hennes tidigare jobb – fast denna gång från marken.
– Fokus ligger på service. Ingen dag är den andra lik och uppgifterna varierar från stort till smått. Det kan handla om att springa ärenden åt någon av våra hyresgäster eller assistera vid konferenser. Här på Cecil Coworking finns det alltid hjälp att få, så att man som hyresgäst ska slippa stressa över mer än själva jobbet.

Vad lockade dig till Cecil Coworking?
– Blandningen av människor. Vi är sex stycken i teamet men har även över 200 kollegor till som vi delar arbetsplats med varje dag, och jag inspireras av att se allas olika yrken och karriärer. Sedan är det en väldigt rofylld och vacker miljö att jobba i, det tror jag lyfter humöret oavsett dag. Den goda stämningen och alla glada miner jag får se dagligen intygar att det är fler än jag som trivs med att gå till jobbet varje dag.