2021-04-27

Flytta mötet till padelbanan

NK Padel & Social by Ascaro har äntligen öppnat – och för Cecils medlemmar finns två stående tider i veckan.

Padelspelandet är igång på NK Parkadens tak. Den 3 000 kvadratmeter stora anläggningen NK Padel & Social by Ascaro gör plats åt fyra banor, utomhusgym, lounge och restaurang. Stilexperten och Cecil-medlemmen Oscar Arrsjö, som tillsammans med Christian Albinsson står bakom satsningen, ser fram emot att välkomna sina kontorsgrannar upp på taket. 

– I och med att mitt team och jag sitter på Cecil har många av de andra medlemmarna blivit involverade i projektet, så jag ger gärna alla kontorskollegor en rundvisning, säger Oscar Arrsjö.

Dessutom har Cecil Coworking två stående padeltider i veckan för sina medlemmar. En anledning att ta jobbmötet på banan.
– Ibland är det svårt att få till möten med upptagna individer. Fascinerande nog uppstår plötsligt en lucka när man säger att man har tid på världens mest omtalade padeldestination. Prova, så får du se.

När Oscar Arrsjö inte står på banan är det på Norrlandsgatan han håller hus. Det var Cecil Coworkings läge och premiumkänsla han fastnade för.
– Utöver läget är personalen fantastisk och bara efter en kort tid infann sig en familjär stämning. Dessutom är inredningen i en egen klass. Det är mycket mer än bara ett kontor: här finns frukost, cykelpump med tvätt, inspirationsföreläsningar och mycket mer.