2021-03-24

”Ett kontor med puls ger mig energi”

Jacob Brögger, grundare av NEA Partners, gillar pulsen och den smakfulla inredningen på Cecil Coworking.

Att Jacob Brögger flyttade in på Cecil Coworking var egentligen en slump.

– Min kollega tittade på en soffa i Gubi-butiken här bredvid. Han bad att få se modellen i ett annat tyg och blev hänvisad till Cecil Coworking. Vi har varit på jakt efter nytt kontor och undrade vad det här var för fint ställe. Vi fick en bra känsla direkt.

Jacob Brögger och Erik Ekfeldt är grundare av investeringsbolaget NEA Partners, som investerar i lönsamma bolag i behov av en tillväxtresa. Bland investeringarna hittar man bland annat säkerhetsbolaget Finlarmgruppen, husproducenten Nock och mjukvarubolaget Jetshop. En stor del av verksamheten går ut på att träffa människor och skapa nya affärer.

– Eftersom vi har så många möten är det viktigt med en representativ miljö. Cecil är väldigt smakfullt inrett och det finns alltid en receptionist på plats. Sen får jag energi av ett kontor med puls och människor. Att jobba hemifrån har aldrig passat mig.

Jacob Brögger ser även andra fördelar med flytten till Cecil Coworking.

– Det är bekvämt att flytta rakt in och slippa fixa med bredbandsabonnemang, försäkringar och städfirmor. Istället kan jag koncentrera mig på det jag jobbar med. Och läget är väldigt bra. För mig som åker moppe till jobbet är enda nackdelen att det är lite dåligt med mc-parkeringar i området.

Er förkortning NEA står för Never Eat Alone. Vilka är dina favoritrestauranger i kvarteret?

– Jag går gärna till Riche, Sturehof och Brillo. Sen har KB väldigt bra husmanskost, kalvschnitzeln är en favorit. Och jag dricker ofta kaffe på Sempre.