2021-10-28

”Cecil Coworking är en riktig premiumprodukt”

Sedan maj i år driver Tony Jansson och Mats Winterfeldt det svenska premiumvitamin-företaget Care Berries från Cecil Coworking. Under sina år som största ägare i en apotekskedja såg de ett tydligt behov och utrymme att tillföra något bättre på hälsokostmarknaden. De satsade därför på ett lyxigt och helt naturligt tillskott med vitaminer, mineraler och extrakt från vilda bär – i oemotståndlig och sockerfri godisform.

– Vi hade kontakt med Hufvudstaden i ett annat ärende och de rekommenderade oss att titta på projektet ganska tidigt. Vi var här och tittade innan allt var klart och kände direkt att det skulle passa oss. Vi jobbar med premiumprodukter och det är just vad Cecil Coworking är i sin bransch, berättar Tony och fortsätter.

– Cecil Coworking erbjuder känslan av att komma till ett riktigt bra hotell, det är en arbetsmiljö som känns väldigt lyxig för ett litet företag som oss. Att ha många likasinnade, mindre bolag runtomkring oss gör också mycket för helheten. Både möjligheten att skapa värdefulla kontakter, men även kunna få energi av att ha bra positiva människor runt omkring sig.

Vilka är de största fördelarna med Cecil Coworking?

– Läget, människorna som sitter här och framför allt den höga servicenivån. Det finns ett genuint engagemang hos personalen som jobbar här, de går alltid den där extra milen för att besvara våra frågor och ordna det vi ber om.

Var äter ni oftast lunch?

– Det är väldigt olika, med så många bra alternativ i närområdet är vi inte ett dugg lojala. Men om vi har ett viktigt lunchmöte stannar vi oftast kvar och äter på konferensanläggningen här, då får man ju även sitta i en fantastisk lokal.