2021-08-25

”Är så glad över alla underbara människor här”

Läget, de stilrena lokalerna och proffsiga servicen är några av anledningarna till att Angelica Lips da Cruz trivs så bra på Cecil Coworking.

Redan innan Cecil Coworking hade slagit upp dörrarna var Angelica Lips da Cruz intresserad.
– Jag var en av de första att flytta in på Cecil. Det var en mäklare som nämnde att det var något nytt på gång på Norrlandsgatan, så jag kom på besök och träffade Cecilia Sterner. Sedan flyttade vi in i mars.

Angelica Lips da Cruz är grundare och vd för fintech-bolaget Innorbis, som arbetar med hållbara investeringar. Bland de anställda sitter en del i Stockholm och en del utomlands. För de sex som är baserade här passar det perfekt att sitta på ett coworking-space.
– För mig är det också viktigt att man får lite service, säger Angelica och fortsätter:
– Som vd och företagsutvecklare har man knappast tid till någonting. Därför är jag så glad över alla underbara människor som jobbar här: Patrik, Cecilia, Mahlin och Frida. De finns alltid här när vi behöver något. Att internet aldrig strular är också väldigt positivt, eftersom vi jobbar så mycket digitalt och med team som befinner sig utomlands.

Cecil Coworkings centrala läge är såklart också en fördel precis som de elegant inredda lokalerna:
– För mig är det viktigt att sitta mitt i stan, att jag har tillgång till parkering och att det är representativt när jag träffar kunder. Jag gillar speciellt att sitta i atriumet, det är så ljus och fint där.