2021-10-28

Cecil startar bokklubb

Hösten är ett ypperligt tillfälle att krypa upp i soffan och dyka in i litteraturens värld. Dessutom drar Cecil Coworkings första bokklubb i gång.

Tanken är att anordna flera boksamtal framöver, där medlemmar får chansen att fördjupa sig i det aktuella verket. Böckerna finns tillgängliga att köpa i Cecils butik.

Först ut att diskuteras är Alex Schulmans hyllade roman Överlevarna. Boken, som nominerades till Svenska Dagbladets litteraturpris, har blivit en internationell succé med utgivning i en rad olika länder – däribland Danmark, Norge, USA, Tyskland, Frankrike och Spanien

I Överlevarna får vi följa tre bröder, som åker tvärs över landet för att sprida sin mors aska vid torpet som ingen av dem besökt på tjugo år.
– Boken börjar med slutet och går sedan timme för timme bakåt. Det var väldigt spännande att skriva på det sättet, har Alex tidigare berättat i en intervju med Bonniers Bokklubb.

Första boksamtalet äger rum på Cecil den 7 december och Alex Schulman är själv på plats under samtalet. Medlemmar bjuds även på ett glas bubbel under kvällen. Välkomna!