2020-12-13

Cecil Coworking – en arbetsplats utöver det vanliga

Man skulle kunna kalla Cecil ett boutique-kontor. En premiumprodukt med full service i högsta klass och inspirerande miljöer där våra medlemmar kan nätverka med varandra, säger Frida Wijkström, chef på Cecil Coworking.

Cecil Coworking ligger på Norrlandsgatan 10, i hjärtat av Bibliotekstan. I de helt nyskapade lokalerna, som breder ut sig över hela 3 200 kvadratmeter, finns plats för 300 medlemmar. Cecil Coworking erbjuder allt från så kallade loungeplatser till fast skrivbordsplats och eget kontor för både mindre och större företag. Här erbjuds bemannad reception, ett stort antal kontorsrum, möjlighet att nätverka i gemensamma lounger samt en konferensavdelning med 10 mötesrum i varierande storlekar. Allt i en elegant miljö med sobra färgskalor som skapats i samarbete med prisbelönta designbyrån Stylt Trampoli.

Cecil Coworking sträcker sig över två våningsplan, som knyts ihop av en vacker trappa. På det övre planet hittar man majoriteten av kontorsrummen, totalt finns 36 separata kontor i olika storlekar.

– Lokalerna är flexibla, vilket gör att vi kan skräddarsy lösningar utifrån våra gästers önskemål. Kontoren kan lätt göras om till en större eller mindre egen avdelning och dessutom finns det möjlighet att hyra eget skrivbord i ett delat utrymme, säger Frida Wijkström.

Bakom konceptet Cecil Coworking ligger fastighetsbolaget Hufvudstaden, som startades redan 1915.

– Vi har en lång erfarenhet av att skapa arbetsplatser och lokaler och vet hur viktigt det är med bra flöden, utmärkt akustik och en behaglig ljussättning. Dessutom vill vi alltid ligga i framkant vad gäller tekniska lösningar, vilket inte minst märks i mötesrummen, säger Frida Wijkström.
För att säkerställa att servicegraden är i absolut toppklass har Cecil Coworking rekryterat Cecilia Sterner, med bakgrund från ett flertal ledande hotell i premiumklassen.

– I min roll som community manager vill jag få in de bästa hotellens känsla för personlig service. Min ambition är inte bara att kunna alla medlemmars namn, utan även veta vilken sorts kaffe var och en gillar bäst, säger Cecilia Sterner.