2023-03-14

”På Cecil har vi en plats där vi kan landa”

Efter att ha arbetat tillsammans i flera år bestämde sig kollegorna Anna Reuterskiöld och Per Tängerstad för att starta ett fastighetsinvesteringsbolag ihop. I september 2022 såg deras företag Atell dagens ljus, och de två grundarna och kollegorna flyttade in på Cecil Coworking.

– Vi har suttit i samma område tidigare, och eftersom vi trivs här ville vi hitta något nytt i närheten, berättar Anna Reuterskiöld.

Anna och Per bjuder ofta in potentiella kunder och samarbetspartners till möten och letade därför efter ett ställe där det är enkelt att ta emot gäster.

– Cecil är väldigt representativt. Lokalerna är fina och servicenivån hög, allting fungerar. Jag visste att det skulle vara bra service, men den är faktiskt ännu bättre än väntat, säger Anna Reuterskiöld.

De två kollegorna på Atell har valt att hyra egna skrivbord.

– Vi sitter i kontorslandskapet, men det är ändå bra arbetsro. Samtidigt får vi lite mer sällskap på dagarna än vi hade haft om det bara var vi två som hyrde ett eget kontor, det uppskattar jag.

På Cecil uppskattar Anna Reuterskiöld också lunchen som serveras i bistron.

– Vi äter ofta på Cecil, speciellt om vi har möte med gäster. Då är det smidigt att kunna föreslå lunch på plats. Många av dem som besöker oss säger att de tycker om att komma hit för att det är så trevligt och dessutom god mat.

Även om Anna och Per många gånger bjuder in kunder och partners på möten är de också i väg en hel del för att titta på eventuella investeringsobjekt.

– Cecil är en plats där vi kan mellanlanda de dagar vi är ute och flänger. Det centrala läget gör det enkelt att svänga förbi i farten och landa en stund.