2023-02-15

”Allt fler uppskattar flexibiliteten med delningstjänster”

Sedan en tid tillbaka har Cecil Coworking krokat arm med Volvo On Demand. Johan Sahlin, CCO & Sustainability Lead på Volvo On Demand, ser flera fördelar med att dela såväl kontor som bil.
– Allt fler uppskattar flexibiliteten med delningstjänster. Behov och livssituation kan förändras och då är det skönt att inte behöva låsa sig till ett ägande. Och precis som det är smidigt att inte ta hand om ett kontor själv, med allt från administration till städning och it-problem, är det bekvämt att ha tillgång till en bil när det passar och betala för den endast när den används, säger Johan Sahlin.

Med Volvo On Demand har man tillgång till ett flertal modeller från både Volvo och Polestar. Bokning sker via en app i telefonen – och det är även där man låser upp bilen och avslutar sin bokning. Bilar kan bokas per timme, över en helg, veckovis eller månadsvis. Och bilen hämtas och lämnas sedan på Volvo On Demands stationer, som finns tillgängliga över hela Stockholm, och på andra platser i Sverige.

En bildelningstjänst som underlättar vardagen, utan att äga en bil. Närmaste station att hämta upp en Volvo on Demand bil är i parkeringshuset Parkaden, bara runt hörnet från Cecil Coworking. 

– Volvo On Demand har dedikerade parkeringsplatser, och användare slipper tänka på bilen när den inte används, som att lämna in på service eller byta däck. Och så har man möjlighet att köra de senaste modellerna och anpassa valet av bil efter behov.

Nyfiken på att testa? Nu har Volvo On Demand ett exklusivt erbjudande för medlemmar på Cecil. Läs mer om erbjudandet i portalen.