2022-03-18

"Den härliga stämningen och vackra miljön bidrar så klart till att jag trivs extra bra!"

Grattis Cecilia Sterner, som är ny chef för Cecil Coworking! Den nya rollen innebär ett större helhetsansvar, men trots det kommer vi att få se lika mycket av Cecilia som innan.
– Absolut, den personliga kontakten med medlemmarna är en del av mitt arbete som jag fortsätter att värdera högt. Energin jag får av att vara på Cecil och arbeta med mina kollegor vill jag inte gå miste om!

Vad tar du med dig från tidigare erfarenheter i den nya rollen?
– Det känns värdefullt att jag varit med sedan start. Det har gett mig en god inblick i hur Cecil drivs och hur anläggningen kan fortsätta att utvecklas.

Hur kommer Cecil att utvecklas framöver?
– Vi har precis firat vårt första år, som gått otroligt fort och varit över all förväntan. Nu när vi äntligen har möjlighet att mingla och umgås igen märker vi direkt synergieffekter medlemmar emellan. Därför kommer vi i år att fortsätta fokusera på arbetet med vårt community, som vi vill skapa åt våra medlemmar. 

Vad är det bästa med att arbeta på Cecil?
– Att vi tillsammans lyckats ta fram en unik produkt som jag är otroligt stolt över. Den härliga stämningen och vackra miljön bidrar så klart också till att jag trivs extra bra!

Till sist, det är fredag – hur firar du in helgen?
– Fredag betyder att jag redan har tagit helg, så jag är hemma och umgås med barnen. Vi busar ute i vårsolen och sedan är planen att äta något gott med hela familjen samlad.