2022-05-30

”Läget är oslagbart”

Hur länge har du suttit på Cecil? 

– Jag firar snart ettårsjubileum på Cecil och stormtrivs verkligen med att gå till ’mitt’ kontor. Varje dag slås jag av hur fantastiskt fina lokalerna är. 

Varför passar det din verksamhet?

– Jag reser mycket i arbetet och därför är det skönt att ha ett fysiskt kontor när jag är hemma. Eftersom jag är den enda på Purity som jobbar i Stockholm är det kul att komma till ett kontor med liv och rörelse och kunna ’låna’ lite kollegor på dagarna, och kanske diskutera någon idé vid kaffemaskinen.

Vad är det bästa med Cecil? 

– De vänliga leendena jag möts av varje morgon och den vackra miljön. Sedan är läget förstås oslagbart. Det är nära till allt – om man vill träna, luncha, shoppa eller ha möte. Att sitta på Cecil är bomull för själen.

Bästa lunchstället?

– Ett favoritställe är Bodybuddy på Smålandsgatan. De serverar supergoda sallader som passar perfekt efter att man tränat.

Sommaren ligger alldeles runt hörnet – vilken drink bjuder du på när solen tittar fram?
– Puritys sommar-GT är en sommarfavorit. Kombinationen av gin, fläder och jordgubbar är oslagbar. En enkel drink att göra när man har många gäster eftersom allt kan förberedas. Fyll glasen med is, gin, jordgubbar och mynta, ställ in dem i kylen och fyll på tonicen när gästerna kommer.Recept på Puritys sommar-GT 

6 cl Purity Old Tom Gin

2 cl flädersaft
Tonic
Jordgubbar, skivade

Häll alla ingredienser i ett stort vinglas alternativt karaff fylld med is. Dekorera med skivade jordgubbar och mynta. Njut av sommaren!